Menu główne

Zarejestruj się

Zmodyfikowany przepis na kule kokosowe (bez glutenu, mleka i laktozy)

Zmodyfikowany przepis na kule kokosowe (bez glutenu, mleka i laktozy)

Zmodyfikowany przepis na kule kokosowe (bez glutenu, mleka i laktozy)

5
51
Dodaj do ulubionych!0

Składniki

na
sztukna 35 sztuk:
  • ciasteczka bez mleka, glutenu i laktozy - 350 g
  • margaryna sojowa - 150 g
  • rum brązowy - 1 łyżka stołowa
  • kawa parzona, mocna z espresso - 100 ml
  • kakao w proszku - holenderskie - 1 łyżka stołowa
  • mleko sojowe - 50 ml
  • dżem morelowy - 2 łyżki stołowe

Całkowity czas przygotowania

Opis

Zmodyfikowane kule koksowe bez mleka i mąki. Łatwe i smaczne. Czego potrzeba więcej? :D


Sposób przygotowania

1
Zmielone herbatniki wkładamy do miski, dodajemy margarynę, schłodzoną kawę, rum, mleko ryżowe, kakao. Na koniec dobrze mieszamy.
2
Następnie obtaczamy kule w wiórkach kokosowych.
Komentarze
Zdjęcia
Wyślij komentarz do przepisu!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
Nikt jeszcze nie skomentował przepisu / dodał zdjęcia. Bądź pierwszy!

Najnowsze komentarze

Newsletter

Co mam w lodówce?

Pomożemy Ci znaleźć przepis, możesz zaraz zabierać się za gotowanie.

Menu odnośników dodatkowych

made by zwoelf